LEAP

Mindenki számára elérhetővé tenni az oktatást és a tanulást

Ahhoz, hogy az egész életen át tartó tanulás valósággá váljon, megfelelő szakpolitikákra van szükségünk. Arra bíztatjuk a helyi önkormányzatok képviselőit, a politikai döntéshozókat és a szolgáltatókat, hogy használják ezt a platformot, és inspirálódjanak!
Mindenkinek joga van a minőségi és inkluzív oktatáshoz, képzéshez és az egész életen át tartó tanuláshoz annak érdekében, hogy olyan készségekkel rendelkezzen, és szerezzen, amelyek lehetővé teszik számára a társadalomban való teljes körű részvételt és a munkaerőpiacra való sikeres átmenetet.
(A szociális jogok európai pillére, első alapelv)
 

Források könyvtára

Ha még többet szeretne megtudni, itt találhat különböző, a felnőttoktatással és tanulási politikával kapcsolatos tanulmányokra és jelentésekre mutató linkeket, mind uniós szinten, mind a projektországokban, mind pedig a Fogalomtárban.

Library

Az Európai Unió Erasmus+ programjának társfinanszírozásával.
Az Európai Bizottság e platform létrehozásához nyújtott támogatása nem jelenti a tartalom jóváhagyását, amely kizárólag a szerzők véleményét tükrözi, és a Bizottság nem tehető felelőssé a benne foglalt információk bármilyen felhasználásáért.

Erasmus

© Open Educational Resource LEAP Project 2021